• N2
  • N1
  • N3

welcome kanggo kita perusahaan

1. Our company is located in Ningbo, provinsi zhejiang, China, didegaké ing 2010.

2. Kita spesialisasine ing produksi standar internasional ing ari daya, plug, kabel, kabel sabuk, gulungan kabel.

3. Kita produk sing dièkspor menyang kabeh liwat world.have dijupuk ISO 9001-2008, sertifikat safety produk kaya saa, vde, ul, PSE, etc.

4. Gunakake bahan dhuwur mentahan materi lan nganggo teknik produksi majeng, mesthekake produk nduweni migunani dhuwur lan mbutuhake minimal utawa ora pangopènan.

5. Kabeh produk sing dites mlaku marang paramèter kuat kualitas. selaras karo standar industri berlaku.


Tampilan Online Chat!