Babagan awake dhewe

11111112

Ndeleng COMPANY

qwqw1
qwqw2
qwqw3

Babagan awake dhewe

1. Kita perusahaan dumunung ing Ningbo, provinsi zhejiang, China, didegaké ing 2010.

2.We spesialisasine ing produksi standar internasional ing ari daya, plug, kabel, kabel sabuk, gulungan kabel.

3. Kita produk sing dièkspor menyang kabeh liwat world.have dijupuk ISO 9001-2008, sertifikat safety produk kaya saa, vde, ul, PSE, etc.

4.Gunakake bahan dhuwur mentahan materi lan nganggo teknik produksi majeng, mesthekake produk nduweni migunani dhuwur lan mbutuhake minimal utawa ora pangopènan.

produk 5.All sing dites mlaku marang paramèter kuat kualitas. selaras karo standar industri berlaku.

qwqw4
qwqw5
qwqw6


Tampilan Online Chat!