European CEE 7 & 7 Schuko IP44 - China Inggih Run Listrik Appliance

CEE Eropah 7 & 7 Schuko IP44

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 600000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai / Ningbo
  • Lead Time:: 10-20
  • Detail produk

    Tags Product

    Eropah CEE 7/16 Europlug 2.5A 2-pole Tanpa Earthing Contact kabel listrik

    Keterangan

    The CEE7 / 16 "Europlug" iku standar plug 2 kabel kanggo aplikasi non-diukum ing wilayah paling saka Eropah karo sertifikat VDE Rated nganti 2.5A 250V Dibangun kanggo standar Eropah CEE 7/16 lan dirancang kanggo 2 prong aplikasi kabel listrik Eropa , kanthi IEC C7 njlèntrèhaké Euro plug nyetak karo IEC 60320 konektor C7 daya lan karo Ngalih Lamp produk normal kanggo cahya Eropah appliances.Our produk kabel listrik Eropah sing kebak nyetak kanthi kualitas dhuwur lan RoHS / tekan cecek

    specifications

    konektor Standard CEE7 / 16 EuroPlug cocog karo IEC 60884-1
    Bukaan HFS Saiki 2.5A
    Tegangan maksimum 250V
    Jumlah cagak lan Wires 2 cagak, 2 kabel
    Outer Mold Material 50P PVC
    Blade Material Nikel Kuningan ditutupi
    warna werna Customer kasedhiya
    dawa kabel dawa Customer kasedhiya
    suhu Rating minus 60C sanadyan plus 90C
    persetujuan Eropah VDE, KEMA, Ove, N, S, FI, D, CEBEC
    Sertifikasi Lingkungan RoHS, tekan
    testing Hi-pot (dielektrik withstanding voltase), Polaritas (sikil) lan Kakontinuan
    MOQ 2000pcs
    samples conto Free Cepak

    Kasedhiya Konektor End Ngelawan

    Standard Part Number
    IEC C7 JT-ST2 (IEC C7) Eropah

    Gaya Wire kasedhiya

    ari Koleksi Rating Listrik (Amps / volt)
    H03VVH2-F 2x 0,5 mm² (max. 2 m), H03VVH2-F 2x 0,75 mm²
    H05VVH2-F 2x 0,75 mm², H05VVH2-F 2x 1,0 mm²
    H03VV-F 2x 0,5 mm² (max . 2 m), H03VV-F 2x 0,75 mm²
    H05VV-F 2x 0,75 mm², H05VV-F 2x 1,0 mm², H05VV-F 2x 1,5 mm²
    H05RR-F 2x 0,75 mm², H05RR- F 2x 1,0 mm², H05RR-F 2x 1,5 mm²
    H05RN-F 2x 0,75 mm², H05RN-F 2x 1,0 mm²
    H07RN-F 2x 1,0 mm², H07RN-F 2x 1,5 mm²
    H03RT -H 2x 0,75 mm², H03RT-H 2x 1,0 mm²
    H05V2V2H2-F 2x 0,75 mm², H05V2V2H2-F 2x 1,0 mm²
    2,5 / 250

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!