Ekstensi French Koleksi Plug 3 inti ari AC lan Soket 16A 250V IP20 CE - China Inggih Run Listrik Appliance

Ekstensi French Koleksi Plug 3 inti ari AC lan Soket 16A 250V IP20 CE

Detail produk

Tags Product

Keterangan
Extension cordsets karo sertifikat CE NF Rated nganti 16A 250V Dibangun dening CEE7 / 7 IP20 Jerman Schuko plug lan kabel extension French Koleksi Outlet.Our Eropa kanthi nyetak kanthi kualitas dhuwur lan RoHS / tekan cecek.

specifications

Ari extension Eropah karo jinis French NF disetujoni soket
H05VV-F / H05RN-F / H07RN-F 3X1.5

Plug lanang Eropah CEE7 / 7 Schuko
Receptacle wadon jinis extension Prancis
Amperage Nganti 15A
Tegangan Nganti 250V AC
Outer Mold Material 10P PVC
Blade Material Nikel Kuningan ditutupi
warna werna Custom kasedhiya
Panjang kabel dawa Custom kasedhiya
sertifikasi CEBEC, DEMKO, FI, KEMA, NEMKO, NF, Ove, SEMKO, SEMKO, TUV, VDE, CE
Sertifikasi Lingkungan RoHS, tekan
testing 100% sing dites individu kanggo Hi-pot (voltase dielektrik tahan test), mbukak, kathok cendhak lan sikil.
MOQ 1000pcs
Delviery tanggal timbal 15-20days
Pakcing cartons kaca
samples conto Free bisa dikirim ing 3 dina
Pembayaran TT 30% Advance, imbangan sawise kapal, L / C

Details Packaging

Kaca standar karton 43 * 31 * 28cm

Biasane 100 bêsik ing karton sing

mmexport1534318974833 siji mmexport1534318970759 mmexport1534318971864

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!