Extension Cordsets CEE7 / 7 Jerman Schuko Plug IP20 lan Protection Cover Soket CE & GS - China Inggih Run Listrik Appliance

Extension Cordsets CEE7 / 7 Jerman Schuko Plug IP20 lan Protection Cover Soket CE & GS

Detail produk

Tags Product

Keterangan

Extension cordsets karo sertifikat CE GS Rated nganti 16A 250V Dibangun dening CEE7 / 7 IP20 Jerman Schuko plug lan tutup pangayoman soket, cop extension Eropah Kita sing nyetak kanthi kualitas dhuwur lan RoHS / tekan cecek.

specifications

German Cord Extension Sets CEE7 / 7 Schuko Plug lan Soket
H05VV-F / H05RN-F / H07RN-F 3X1.0-2.5mm2

Plug lanang Eropah CEE7 / 7 Schuko
Receptacle wadon Cord Extension Jerman
Amperage Nganti 15A
Tegangan Nganti 250V AC
Outer Mold Material 10P PVC
Blade Material Nikel Kuningan ditutupi
warna werna Custom kasedhiya
Panjang kabel dawa Custom kasedhiya
sertifikasi CEBEC, DEMKO, FI, KEMA, NEMKO, NF, Ove, SEMKO, SEMKO, TUV, VDE, CE
Sertifikasi Lingkungan RoHS, tekan
testing 100% sing dites individu kanggo Hi-pot (voltase dielektrik tahan test), mbukak, kathok cendhak lan sikil.
MOQ 1000pcs
Delviery tanggal timbal 15-20days
Pakcing cartons kaca
samples conto Free bisa dikirim ing 3 dina
Pembayaran TT 30% Advance, imbangan sawise kapal, L / C

Packaging & Delivery

Details Packaging

Kaca standar karton 43 * 31 * 28cm

Biasane 100 bêsik ing karton sing

mmexport1534318957983 mmexport1534318960533 mmexport1534318965687 siji

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!