FAQs

df1
Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan? 

We are Produsèn.

Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana? 

pabrik kita dumunung ing kutha Yuyao,, Provinsi Zhejiang Ningbo

Sampeyan bisa fly kanggo bandara internasional Hangzhou utawa Ningbo. Lan marang kita No. pesawat Kita bakal ngatur kanggo Pick sampeyan munggah.

May aku tuku conto saka sampeyan? 

Ya! Panjenengan olèh kanggo nyeleh supaya sampel kanggo nyoba kualitas lan layanan kita unggul.

Apa Warranty Panjenengan?

Kabeh produk bakal 12 months Warranty

cara apa pembayaran sampeyan setuju?

T / T (transfer Bank), Western Union, Money Gram, Paypal, etc.

Bisa sijine jeneng sandi account (logo) ing produk iki?

Ya! Layanan OEM profesional bakal dipun tampi kanggo kita. pabrik kita nampa kanggo nggawe logo ing free pesenan akeh.

Ngertos status supaya sandi?

Ya .Informasi supaya lan foto ing tataran produksi beda supaya bakal dikirim menyang sampeyan lan informasi bakal dianyari ing wektu.

Apa wektu leading? (Carane long kowe perlu nyiyapake barang kula?

Delivery (ora luwih saka 1000pcs) bakal disusun ing 37 dina sawise pembayaran, lan teka sampeyan ing bab 3-7 apa dina liwat Express internasional.

Carane bakal ngirim barang kanggo kula? 

tumbas Panjenengan bakal dikirim dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS lawang. Air Cargo lan Segara Cargo, baris Direct, Air Mail uga bisa ditampa miturut request klien '.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!