IEC 60320 C14 Plug Kanggo IEC 60320 C13 Ineternational kabel listrik VDE & UL - China Inggih Run Listrik Appliance

IEC 60320 C14 Plug Kanggo IEC 60320 C13 Ineternational kabel listrik VDE & ul

Detail produk

Tags Product

Keterangan

EC 60320 C14 Plug Kanggo IEC 60320 C13 Ineternational Komputer jinis monitor kabel listrik plug / receptacle karo sertifikat VDE, Dibangun ing IEC 60320 C14 plug lan konektor Eropah IEC C13 kanggo nggunakake ing negara paling perabot ari set. Dirating nganti 13A 240V.The IEC 60320-C13 telung prong kabel listrik receptacle asring diarani minangka "kabel power komputer" receptacle. Iki kabel listrik IEC C13 umume digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu komputer, electronics hotspot, aplikasi kluwarga, pangisi daya, Perkakas pawon lan sistem game kayata PlayStation II lan Wii. Kasedhiya thre prong plug lanang utawa IEC 60320 versi plug standar karo 

specifications

Plug Standard lanang IEC 60320 C14
Female Receptacle Standard IEC 60320 C13
Amperage Nganti 13A
Tegangan Nganti 250V AC
Outer Mold Material 50P PVC
Blade Material Nikel Kuningan ditutupi
warna werna Custom kasedhiya
Panjang kabel dawa OEM kasedhiya
persetujuan safety VDE
Sertifikasi Lingkungan RoHS, tekan
testing 100% individu dites
Gaya Wire kasedhiya H03VV-F 3G 0,5 mm² max.2m
H03VV-F 3G 0,75 mm²
H05VV-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm²
H05RR-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05RR-F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm²
H05RN-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05RN-F 3G 1,0 mm²
H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm²
H03RT-H 3G 0,75 mm² max.2m
H03RT-H 3G 1,0 mm²
H05V2V2-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05V2V2-F 3G 1,0 mm
MOQ 3000pcs
tanggal timbal Delivery 15-20 dina
packing cartons kaca
samples conto Free bisa dikirim ing 3 dina
Pembayaran TT 30% Advance, imbangan sawise kapal, L / C

Ari Photo Set

ari perabot iki paling nyetak karo 3 × 0.75mm2 utawa 3 × 1.00m2 PVC dawa kabel saka 0,5 meter kanggo sawetara meter

Packaging & Delivery

Details Packaging

Kaca standar karton 43 * 31 * 28cm

Biasane 100 bêsik ing karton sing

mmexport1534318996048 mmexport1534318997102 mmexport1534318998134 mmexport1534319000208 siji

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!