News

  • kabel listrik

    kabel listrik

    Utawa diarani minangka kabel power, utomo kabel utawa lentur, ari daya kabel utama sing menehi daya kanggo komputer, printer, monitor, lan komponen ing komputer. Ing gambar sisih tengen, iku conto saka kabel listrik sing wis umum digunakake karo komputer, alat, pr ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!