kabel listrik

Utawa diarani minangka kabel power, utomo kabel utawa lentur, ari daya kabel utama sing menehi daya kanggo komputer, printer, monitor, lan komponen ing komputer. Ing gambar sisih tengen, iku conto saka kabel listrik sing wis umum digunakake karo komputer, alat, printer, lan peripherals liyane.

Tip: Yen dealing with laptop, ari daya luwih mlaku diarani minangka adaptor AC.


Post wektu: Oct-25-2018

Tampilan Online Chat!