SEV Plug kanggo IEC 60320 C13 Receptacle kabel listrik - China Inggih Run Listrik Appliance

SEV Plug kanggo IEC 60320 C13 Receptacle kabel listrik

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 600000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai / Ningbo
  • Lead Time:: 10-20
  • Detail produk

    Tags Product

    Swiss CH-jinis 12 SEV 1011 Plug kanggo IEC 60320 C13 Receptacle kabel listrik

    Keterangan

    Swiss CH-jinis 12 SEV 1011 Plug kanggo IEC 60320 konektor internasional C13 Receptacle karo Swiss SEV, European VDE certifications.These IEC C13 kabel listrik sing umum digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu komputer, electronics hotspot, aplikasi kluwarga, pangisi daya, Perkakas pawon lan sistem game kayata PlayStation II lan Wii. Kasedhiya thre prong plug lanang utawa IEC 60320 plug versi standar dihubungake karo internasional kang gaya ari daya adoh luwih populer.

    specifications

    Plug lanang plug SE1011 Swiss
    Receptacle wadon IEC 60320 C13 Swiss
    Amperage Nganti 10A
    Tegangan Nganti 250V AC
    Outer Mold Material 50P PVC
    Blade Material Nikel Kuningan ditutupi
    warna werna Custom kasedhiya
    Panjang kabel dawa Custom kasedhiya
    sertifikasi SEV, VDE
    Sertifikasi Lingkungan RoHS, tekan
    testing 100% individu dites
    Gaya Wire kasedhiya H03VV-F 3G 0,5 mm² max.2m 
    H03VV-F 3G 0,75 mm² 
    H05VV-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm² 
    H05RR-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05RR-F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm² 
    H05RN-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05RN-F 3G 1,0 mm² 
    H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm² 
    H03RT-H 3G 0,75 mm² max.2m 
    H03RT-H 3G 1,0 mm² 
    H05V2V2-F 3G 0,75 mm² max.2m
    H05V2V2-F 3G 1,0 mm
    MOQ 3000 pcs
    tanggal timbal Delivery 15-20 dina
    packing cartons kaca
    samples conto Free bisa dikirim ing 3 dina
    Pembayaran TT 30% Advance, imbangan sawise kapal, L / C

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!