• N2
  • N1
  • N3

mirëpritur për kompaninë tonë

1. Kompania jonë është e vendosur në Ningbo, provincën Zhejiang, Kinë, u themelua në vitin 2010.

2. Ne i specializuar në prodhimin e standardeve ndërkombëtare të kabllo të energjisë, plug, kabllo, mbreh tela, mbështjell kabllor.

3. Prodhimet tona janë të eksportohen në të gjithë world.have marrë ISO 9001-2008, certifikatat e sigurisë së produktit si MSA, VDE, ul, PSE, etj

4. Përdorimi materiale të klasës së lartë të papërpunuara dhe të miratojë teknikat e përparuara të prodhimit, të siguruar produktet posedojnë përdorshmërisë lartë dhe kërkojnë minimumin ose mirëmbajtje.

5. Të gjitha produktet janë testuar si duhet ndaj parametrave të rrepta të cilësisë. në përputhje me standardet e industrisë mbizotëruese.


WhatsApp Online Chat!