Kabllo të energjisë

Përndryshe të referuara si një kabllo të energjisë, mbetet kabllor ose përkul, një kabllo të energjisë është kabllo kryesor që ofron fuqinë për kompjuter, printer, monitor, dhe komponentet brenda një kompjuter. Në imazhin në të djathtë, është një shembull i kabllo të energjisë që është përdorur zakonisht me kompjutera, monitoron, printera, dhe periferikësh tjera.

Këshillë: Kur kanë të bëjnë me një kompjuter portativ, kabllo të energjisë është më shumë duhet të referuara si një përshtatës AC.


Ora Post: Oct-25-2018

WhatsApp Online Chat!