• N2
  • N1
  • N3

ngabagéakeun ka parusahaan urang

1. parusahaan kami aya di ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina, diadegkeun dina 2010.

2. Urang specializing dina produksi standar internasional ti ari kakuatan, colokan, kabel, kawat abah, reel kabel.

3. produk kami téh diékspor ka sakuliah éta world.have diala ISO 9001-2008, sertipikat kaamanan produk kawas saa, vde, ul, pse, jsb

4. Paké kelas tinggi bahan baku na ngadopsi téhnik produksi canggih, mastikeun produk mibanda usability tinggi na merlukeun minimum atanapi henteu pangropéa.

5. Sadaya produk anu diuji leres ngalawan parameter kualitas ketat. sasuai jeung standar industri prevailing.


WhatsApp Online Chat!