Tentang Kami

11111112

Témbongkeun parusahaan

qwqw1
qwqw2
qwqw3

Tentang Kami

1. kami parusahaan anu lokasina di ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina, diadegkeun dina 2010.

2.We specializing dina produksi standar internasional ti ari kakuatan, colokan, kabel, kawat abah, reel kabel.

3. produk kami téh diékspor ka sakuliah éta world.have diala ISO 9001-2008, sertipikat kaamanan produk kawas saa, vde, ul, pse, jsb

4.Use kelas tinggi bahan baku na ngadopsi téhnik produksi canggih, mastikeun produk mibanda usability tinggi na merlukeun minimum atanapi henteu pangropéa.

produk 5.All anu diuji leres ngalawan parameter kualitas ketat. sasuai jeung standar industri prevailing.

qwqw4
qwqw5
qwqw6


WhatsApp Online Chat!