sambungan kabel ari kakuatan jeung CEE 7/16 2 pin 2.5A colokan Éropa 2 inti AC - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

Éropa sambungan kabel ari kakuatan 2 inti AC kalayan CEE 7/16 2 pin 2.5A colokan

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 600000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai / Ningbo
  • Kalungguhan Time:: 10-20 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    model YX01
    Maksimum rating Ayeuna 2.5A
    Luar kapang Bahan jaket luar 35P PVC / karét
    agul Bahan Nikel Kuningan coated
    OEM Acceped
    warna Hideung nyaéta baku, othersalso sadia
    aplikasi  panerapan imah
    Approvals VDE
    certifications lingkungan ROHS, ngahontal
    paket  packing jero: kantong pe atanapi sakumaha per pamundut
    packing luar: karton bungkusan
    pengiriman barang cara Ku express, ku laut, ku hawa
    istilah pamayaran T / T atawa L / C

     YX01

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Baku ékspor karton 43 * 31 * 28cm

    Biasana 100 lembar dina karton anu

    zf (1) zf (2) zf (3) zf (4)

     fesfe

    safesf (3)

    safesf (2)

    safesf (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!