Éropa CEE 7/7 Schuko IP44 lempeng Colokkeun Power ari Jerman sarta Protection Cover stop kontak CE & GS - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

Éropa CEE 7/7 Schuko IP44 lempeng Colokkeun Power ari Jerman sarta Protection Cover stop kontak CE & GS

jéntré produk

Tags produk

déskripsi

Extension cordsets kalawan sertifikasi CE GS Dipeunteun nepi ka 16A 250V Panyungsi ku CEE7 / 7 IP20 Jerman Schuko colokan na panutup panyalindungan stop kontak, cords extension Éropa kami anu dijieun kalawan kualitasna alus sarta RoHS / ngahontal patuh.

spésifikasi

CEE 7/7 Schuko Jerman 3 konduktor IP44 colokan waterproof ari kakuatan jeung sertifikasi VDE Dipeunteun nepi ka 16A 250V Panyungsi mun DIN en 60320-1 (VDE 0625-1): 2008-05; en 60320-1: 2001 + A1: standar 2007 na dirancang pikeun aplikasi ari catu daya outdoor Éropa. Sakabéh kakuatan AC Éropa kami

colokan Standar CEE7 / 7 IP44 Colokkeun
Maksimum rating Ayeuna 16A
tegangan maksimum 250V
Jumlah kutub jeung kawat 2 kutub, 3 kawat
Luar kapang Bahan 50P PVC
agul Bahan Nikel Kuningan coated
warna Warna customer sadia
panjang sambungan kabel panjangna customer sadia
hawa Peunteun dikurangan 60C sanajan tambah 90C
Approvals Éropa VDE, KEMA, Ove, N, S, FI, D, CEBECc
certifications lingkungan RoHS, ngahontal
nguji Baraya Pot (diéléktrik Withstanding tegangan), polaritasna (pinout) jeung continuity
MOQ 5000pcs
sampel sampel bebas Sadia

Styles Kawat sadia

ari Tipe Peunteun listrik (AMPS / volt)
H03VV-F 3G 0,5 mm² max.2m
H03VV-F 3G 0,75 mm²
H05VV-F 3G 0,75 mm²
H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm²
H05RR-F 3G 0,75 mm²
H05RR-F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm²
H05RN-F 3G 0,75 mm²
H05RN-F 3G 1,0 mm²
H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm²
H03RT -H 3G 0,75 mm²
H03RT-H 3G 1,0 mm²
H05V2V2-F 3G 0,75 mm²
H05V2V2-F 3G 1,0 mm
16/250

Jerman ari penyuluh Setél CEE7 / 7 Schuko Colokkeun jeung stop kontak

H05VV-F / H05RN-F / H07RN-F 3X1.0-2.5mm2

 

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan

Baku ékspor karton 43 * 31 * 28cm

Biasana 100 lembar dina karton anu

mmexport1534318937352 mmexport1534318938471 hiji

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!