Éropa CEE7 & 7 - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

Éropa CEE7 & 7

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 600000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai / Ningbo
  • Kalungguhan Time:: 10-20 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    Éropa CEE7 / 7 Non-rewirable dijieun ari 2-kutub Colokkeun Schuko Daya

    déskripsi

    Éropa CEE7 / 7 Schuko ari kakuatan Colokkeun, kalayan kontak earthing, non-rewirable, dijieun 2-kutub jeung dual kontak earthing sertifikasi Sistim VDE Dipeunteun nepi ka 16A 250V dirancang pikeun kabel suplai aplikasi somah kakuatan 3 konduktor, Kalawan IEC C5, Kalawan IEC C13 , kalawan IEC C15, kalawan IEC C19 ngajelaskeun colokan Jerman dijieun kalawan IEC 60320 panyambungna produk ari kakuatan Éropa VDE kami dijieun kalawan kualitasna alus sarta RoHS / ngahontal patuh

    spésifikasi

    panyambung Standar Éropa CEE7 / 7 Schuko Colokkeun
    Maksimum rating Ayeuna 16A
    tegangan maksimum 250V
    Jumlah kutub jeung kawat 2 kutub, 3 kawat
    Luar kapang Bahan 50P PVC
    agul Bahan Nikel Kuningan coated
    Flamability Peunteun UL 94V-0
    warna Warna custom sadia
    panjang sambungan kabel panjangna custom sadia
    hawa Peunteun dikurangan 40C sanajan tambah 75C
    Approvals Éropa VDE, KEMA, Ove, N, S, FI, D, CEBECc
    certifications lingkungan RoHS, ngahontal
    nguji Baraya Pot (diéléktrik Withstanding tegangan), polaritasna (pinout) jeung continuity
    MOQ 2000pcs
    sampel sampel bebas Sadia

    Sadia panyambungna Tungtung Sabalikna

    standar bagian Jumlah
    IEC C13 QT3 (IEC C13) Éropa
    IEC C5 JT-ST2B (IEC C5) Éropa
    IEC C15 ST3-H (IEC C15) Éropa
    IEC C19 ST6 (IEC C19) Éropa

    Styles Kawat sadia

    ari Tipe Peunteun listrik (AMPS / volt)
    H03VV-F 3G 0,5 mm² (max. 2 m)
    H03VV-F 3G 0,75 mm² 
    H05VV-F 3G 0,75 mm² H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm² 
    H05RR-F 3G 0,75 mm² H05RR- F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm² 
    H05RN-F 3G 0,75 mm² H05RN-F 3G 1,0 mm² 
    H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm² 
    H03RT-H 3G 0,75 mm² H03RT-H 3G 1,0 mm² 
    H05V2V2-F 3G 0,75 mm² 
    H05V2V2-F 3G 1,0 mm
    16/250

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!