Extension Cordsets CEE7 / 7 Jerman Schuko Colokkeun IP20 na Protection Cover stop kontak CE & GS - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

Extension Cordsets CEE7 / 7 Jerman Schuko Colokkeun IP20 na Protection Cover stop kontak CE & GS

jéntré produk

Tags produk

déskripsi

Extension cordsets kalawan sertifikasi CE GS Dipeunteun nepi ka 16A 250V Panyungsi ku CEE7 / 7 IP20 Jerman Schuko colokan na panutup panyalindungan stop kontak, cords extension Éropa kami anu dijieun kalawan kualitasna alus sarta RoHS / ngahontal patuh.

spésifikasi

Jerman ari penyuluh Setél CEE7 / 7 Schuko Colokkeun jeung stop kontak
H05VV-F / H05RN-F / H07RN-F 3X1.0-2.5mm2

Colokkeun jalu Éropa CEE7 / 7 Schuko
ngawadahan bikangna Ari penyuluh Jerman
Amperage Nepi ka 15a
Voltaseu Nepi ka 250V AC
Luar kapang Bahan 10P PVC
agul Bahan Nikel Kuningan coated
warna Warna custom sadia
Panjang sambungan kabel panjangna custom sadia
certifications CEBEC, DEMKO, FI, KEMA, NEMKO, NF, Ove, SEMKO, SEMKO, TUV, VDE, CE
certifications lingkungan RoHS, ngahontal
nguji 100% keur dites individual pikeun Baraya Pot (tegangan diéléktrik tahan uji), muka, kolor jeung pinout.
MOQ 1000pcs
Delviery tanggal kalungguhan 15-20days
Pakcing cartons ékspor
sampel sampel bebas bisa dikirim salami 3 dinten
pamayaran TT 30% sateuacanna, kasaimbangan sanggeus pengiriman barang, L / C

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan

Baku ékspor karton 43 * 31 * 28cm

Biasana 100 lembar dina karton anu

mmexport1534318957983 mmexport1534318960533 mmexport1534318965687 hiji

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!