FAQs

df1
Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan? 

Kami produsén a.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya? 

pabrik urang nu lokasina di kota Yuyao,, Propinsi Zhejiang Ningbo

Anjeun tiasa ngapung ka bandara internasional Hangzhou atanapi Ningbo. Sarta ngabejaan urang Anjeun No. hiber Kami baris ngatur ka nyokot anjeun nepi.

Dupi abdi meser sampel ti anjeun? 

Sumuhun! Anjeun wilujeng sumping pikeun nempatkeun urutan sampel pikeun nguji kualitas sarta jasa unggulan urang.

Naon Rek anjeun?

Sakabéh produk kudu 12 bulan Rek

Metoda Naon mayar anjeun nampi?

T / T (mindahkeun Bank), Western Union, Duit gram, PayPal jrrd

Dupi anjeun nempatkeun ngaran merk abdi (logo) dina produk ieu?

Sumuhun! Ladenan OEM profésional bakal disambut ka urang. pabrik kami narima sangkan logo énsiklopédia bébas pikeun pesenan bulk.

Dupi abdi terang status tina urutan kuring?

Sumuhun .The informasi urutan na poto dina tahap produksi béda tina urutan anjeun bakal dikirim ka anjeun jeung inpo nu bakal diropéa dina jangka waktu.

Naon wayah anjog? (Sabaraha lami anjeun kudu nyiapkeun barang kuring?

Pangiriman (teu leuwih ti 1000pcs) bakal disusun dina 37 poé sanggeus mayar, sarta anjog anjeun dina ngeunaan 3-7 poé gawé liwat express internasional.

Kumaha anjeun bakal nganteurkeun barang kuring ka abdi? 

purchases anjeun bakal dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx, TNT, suweng panto anjeun. Hawa kargo sarta Laut kargo, garis langsung, hawa Surat ogé ditarima nurutkeun pamundut klien '.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!