IEC 60320 C14 Colokkeun Pikeun IEC 60320 C13 Ineternational Power ari VDE & UL - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

IEC 60320 C14 Colokkeun Pikeun IEC 60320 C13 Ineternational Power ari VDE & UL

jéntré produk

Tags produk

déskripsi

EC 60320 C14 Colokkeun Pikeun IEC 60320 C13 Ineternational Komputer tipe monitor ari kakuatan colokan / ngawadahan kalawan sertifikasi VDE, Panyungsi ka IEC 60320 C14 colokan na konektor Éropa IEC C13 pikeun maké di kalolobaan nagara Perkakas ari susunan. Dipeunteun nepi ka 13A 240V.The IEC 60320-C13 tilu prong ari kakuatan ngawadahan mindeng disebut salaku "sambungan kabel kakuatan komputer" ngawadahan. Ieu cords kakuatan IEC C13 nu ilahar dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup komputer, éléktronika dibabawa, aplikasi rumah tangga, chargers, panerapan dapur jeung sistem kaulinan sapertos PlayStation II na Wii. Sadia thre prong colokan jalu atanapi IEC 60320 versi colokan standar kalawan 

spésifikasi

Colokkeun Standar jalu IEC 60320 C14
Bikangna ngawadahan Standar IEC 60320 C13
Amperage Nepi ka 13A
Voltaseu Nepi ka 250V AC
Luar kapang Bahan 50P PVC
agul Bahan Nikel Kuningan coated
warna Warna custom sadia
Panjang sambungan kabel panjangna OEM sadia
approvals kaamanan VDE
certifications lingkungan RoHS, ngahontal
nguji 100% anu individual dites
Styles Kawat sadia H03VV-F 3G 0,5 mm² max.2m
H03VV-F 3G 0,75 mm²
H05VV-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm²
H05RR-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05RR-F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm²
H05RN-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05RN-F 3G 1,0 mm²
H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm²
H03RT-H 3G 0,75 mm² max.2m
H03RT-H 3G 1,0 mm²
H05V2V2-F 3G 0,75 mm² max.2m
H05V2V2-F 3G 1,0 mm
MOQ 3000pcs
titimangsa kalungguhan pangiriman 15-20 poé
pak-pakan cartons ékspor
sampel sampel bebas bisa dikirim salami 3 dinten
pamayaran TT 30% sateuacanna, kasaimbangan sanggeus pengiriman barang, L / C

Ari Poto Siapkeun

ari Perkakas Ieu paling dijieun kalawan 3 × 0.75mm2 atanapi 3 × 1.00m2 PVC panjang kabel ti 0,5 méter nepi ka sababaraha méter

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan

Baku ékspor karton 43 * 31 * 28cm

Biasana 100 lembar dina karton anu

mmexport1534318996048 mmexport1534318997102 mmexport1534318998134 mmexport1534319000208 hiji

 fesfe

safesf (3)

safesf (2)

safesf (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!