wartos

  • ari kakuatan

    ari kakuatan

    Alternatipna disebut kabel kakuatan, mains sambungan kabel atawa flex, a ari dayana sambungan kabel primér nu nyadiakeun kakuatan ka komputer, panyitak, monitor, sarta komponén dina komputer. Dina gambar ka katuhu, salah sahiji conto nu ari kakuatan nu ilahar dipaké ku komputer, monitor, pr ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!