ari kakuatan

Alternatipna disebut kabel kakuatan, mains sambungan kabel atawa flex, a ari dayana sambungan kabel primér nu nyadiakeun kakuatan ka komputer, panyitak, monitor, sarta komponén dina komputer. Dina gambar ka katuhu, salah sahiji conto nu ari kakuatan nu ilahar dipaké ku komputer, monitor, printer, sarta périferal lianna.

Tip: Lamun kaayaan laptop, ari kakuatan anu leuwih leres disebut hiji adaptor AC.


Pos waktos: Oct-25-2018

WhatsApp Online Chat!