SEV Colokkeun mun IEC 60320 C13 ngawadahan Power ari - Cina Muhun Run Eléktro Perkakas

SEV Colokkeun mun IEC 60320 C13 ngawadahan Power ari

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 600000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai / Ningbo
  • Kalungguhan Time:: 10-20 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    Swiss CH-tipe 12 SEV 1011 Colokkeun mun IEC 60320 C13 ngawadahan Power ari

    déskripsi

    Swiss CH-tipe 12 SEV 1011 Colokkeun mun IEC 60320 konektor internasional C13 ngawadahan ku Swiss SEV, Éropa VDE certifications.These IEC C13 cords kakuatan anu ilahar dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup komputer, éléktronika dibabawa, aplikasi rumah tangga, chargers, panerapan dapur jeung sistem kaulinan sapertos PlayStation II na Wii. Sadia thre prong colokan jalu atanapi IEC 60320 colokan versi standar kalawan plugs internasional keur gaya ari kakuatan jauh leuwih populer.

    spésifikasi

    Colokkeun jalu colokan SE1011 Swiss
    ngawadahan bikangna IEC 60320 C13 Swiss
    Amperage Nepi ka 10A
    Voltaseu Nepi ka 250V AC
    Luar kapang Bahan 50P PVC
    agul Bahan Nikel Kuningan coated
    warna Warna custom sadia
    Panjang sambungan kabel panjangna custom sadia
    certifications SEV, VDE
    certifications lingkungan RoHS, ngahontal
    nguji 100% anu individual dites
    Styles Kawat sadia H03VV-F 3G 0,5 mm² max.2m 
    H03VV-F 3G 0,75 mm² 
    H05VV-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05VV-F 3G 1,0 mm² H05VV-F 3G 1,5 mm² 
    H05RR-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05RR-F 3G 1,0 mm² H05RR-F 3G 1,5 mm² 
    H05RN-F 3G 0,75 mm² max.2m 
    H05RN-F 3G 1,0 mm² 
    H07RN-F 3G 1,0 mm² H07RN-F 3G 1,5 mm² 
    H03RT-H 3G 0,75 mm² max.2m 
    H03RT-H 3G 1,0 mm² 
    H05V2V2-F 3G 0,75 mm² max.2m
    H05V2V2-F 3G 1,0 mm
    MOQ 3000 PCS
    titimangsa kalungguhan pangiriman 15-20 poé
    pak-pakan cartons ékspor
    sampel sampel bebas bisa dikirim salami 3 dinten
    pamayaran TT 30% sateuacanna, kasaimbangan sanggeus pengiriman barang, L / C

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!